Probleem

Goede Java developers zijn lastig te vinden in Nederland. En vaak al helemaal niet betaalbaar. Of ze zijn werkzaam voor een ander bedrijf, of ze zijn zzp’er en vragen een hoog uurtarief. Ook bij codesupport.nl worstelden wij met deze vraag. We halen regelmatig nieuwe opdrachten binnen, maar onze bottleneck was: goede, betaalbare Java developers. Dus gingen wij op zoek naar alternatieven.

Oplossing!

Outsourcing komt echter met veel nadelen. Ongeschoold, ongemotiveerd, onbetrouwbaar zijn helaas termen die maar al te vaak terugkomen. Wij hebben dit probleem getackeld door zelf een vestiging te openen in Nepal, en een strenge selectieprocedure te hanteren. Het resultaat: geschoolde, gemotiveerde, senior Java developers. In eigen dienst, directe lijn met de klant, en nette code.

Daarnaast..

Bij codesupport.nl doen wij niet alleen aan detachering, maar ook kunnen wij gewoon uw totale project oppakken, uitvoeren en managen. Uw Nederlandse accountmanager komt dan langs om uw wensen te inventariseren, en bespreekt dit vervolgens met het development team (en manager), om u vervolgens een zo goed mogelijk aanbod te kunnen doen. Vervolgens gaan we aan de slag, en houden we u stap voor stap op de hoogte, en vragen we regelmatig om tussentijdse feedback. Ook hebt u uiteraard direct toegang tot de Java programmeurs.

DUS, WAT WIJ DOEN

Wij bouwen maatwerk software.
Daarnaast detacheren we onze Java programmeurs.
Wij hebben onze eigen developers en zetten die graag in op jouw project. Wij bieden Nederlandse kwaliteit voor offshore tarieven.

- Snel (extra) programmeurs aan het werk
- Ervaring: onze eigen senior Java developers
- Betaalbaar: in-house development voor slechts €45,- per uur
- Directe lijn met de programmeur(s)
- Geschikt voor zowel mkb als multinational

WAAROM CODESUPPORT.NL ?

Betrouwbaar

Onze developers zijn senior, ervaren, en hoogopgeleid. En gemotiveerd (ook vrij belangrijk 🙂 )

Snel

Je kunt vrij snel 1 of meer van onze developers aan het werk hebben op jouw project!

Flexibel

Of je nou 1 of 5 developers zoekt, voor 6 dagen of 6 maanden: geen probleem. Alles is mogelijk.

Betaalbaar

Wij hanteren een zeer scherp uurtarief en onze developers werken op afstand (geen voorrij-kosten).

Een developer nodig in Java?