ONS VERHAAL

Ontstaan

Officieel is codesupport.nl opgericht in 2018. Onofficieel werken de 2 oprichters al jaren samen, en zijn vele freelance projecten door de jaren heen succesvol afgerond. Doordat de opdrachten steeds groter werden, gingen we op zoek naar extra developers. Om prijs en kwaliteit in balans te houden, besloten we deze te zoeken bij de mede-oprichter Suraj ter plekke (de enige programmeur op dat moment). Door het opbouwen van een uitgebreid netwerk, en een streng selectieproces, nemen wij alleen maar gemotiveerde, senior developers in dienst. Voor ons betekent senior developers een stuk minder “controle”, en voor de klant een fijner development proces en een beter eindproduct. Door onze slimme vestigingskeuze, is een bijkomend voordeel dat wij scherpe uurtarieven kunnen hanteren. Wij hebben ons eigen kantoor in Kathmandu, en al onze developers spreken perfect Engels en produceren “clean code”.

Tegenwoordig worden onze developers ingehuurd door meerdere (Nederlandse) bedrijven, en neemt de vraag toe.

Een extra schil voor uw development afdeling, of gewoon complete development outsourcen; beide mogelijk en beide aantrekkelijke opties voor de groei van uw bedrijf.

Ons doel

Wij willen developers op senior niveau blijven aanbieden, voor een junior tarief. Ook willen we op termijn een tweede vestiging in Kathmandu openen, en de vestiging in Urk uitbreiden met Nederlandse developers.

DE OPRICHTERS

Hendrik van Slooten

CEO & Co-founder

Suraj Neupane

CTO & Co-founder

Vestiging

Keteldiep 21, Urk

Kunnen wij je ergens mee helpen?