Uitdaging

Goede, beschikbare PHP developers zijn lastig te vinden in Nederland. Goed talent heeft meestal een vaste baan en ZZP’ers hanteren meestal een hoog uurtarief. Ook bij codesupport.nl worstelden wij met deze uitdaging. We krijgen regelmatig nieuwe opdrachten binnen, maar onze bottleneck was altijd het vinden van goede, betaalbare developers. Dus gingen wij op zoek naar alternatieven.

Oplossing

Er zijn echter niet zoveel alternatieven voor goed, gemotiveerd, betaalbaar personeel. Outsourcing bijvoorbeeld. Maar na meerdere “senior developers” bij bureau’s te hebben ingehuurd, waren we meer tijd kwijt aan bug fixing dan dat we er echt mee opgeschoten waren. Ongeschoold, ongemotiveerd, onbetrouwbaar was iets wat we te vaak tegenkwamen. Dus hebben wij besloten om dit zelf te tackelen, door een vestiging te openen in Nepal, en een strenge selectieprocedure te hanteren en ons personeel intern op te leiden. Het resultaat was positief: we kregen ineens toegang tot geschoolde, gemotiveerde, senior PHP developers. In eigen dienst, met nette code, en direct beschikbaar voor onze klanten.

Daarnaast..

Naast in-house development, doen wij ook aan detachering. U krijgt dan een directe lijn met uw programmeur, die op afstand u of uw team ondersteunt met uw project/bedrijfsvoering. Neem contact met ons op voor een pilot of meer informatie!

DUS, WAT WIJ DOEN

Wij zijn echte PHP nerds. We bouwen maatwerk software in-house en regelmatig detacheren we onze mensen aan bedrijven die snel extra handjes nodig hebben! Onze developers zijn in-house opgeleid, en we zetten ons graag in op jouw project. Samengevat bieden wij senior kwaliteit, voor junior tarieven.

- Snel developers beschikbaar voor jouw project of team
- Onze developers zijn senior, en in-house opgeleid
- Onze tarieven zijn betaalbaar
- Je hebt een directe lijn met de programmeur(s), via mail/call/chat
- Geschikt voor grote en kleine bedrijven

WAAROM CODESUPPORT.NL ?

Betrouwbaar

Onze developers zijn senior, ervaren, en hoogopgeleid. En gemotiveerd (ook vrij belangrijk 🙂 )

Snel

Je kunt vrij snel 1 of meer van onze developers aan het werk hebben op jouw project!

Flexibel

Of je nou 1 of 5 developers zoekt, voor 6 dagen of 6 maanden: geen probleem. Alles is mogelijk.

Betaalbaar

Wij hanteren een zeer scherp uurtarief en onze developers werken op afstand (geen voorrij-kosten).

Een developer nodig in PHP?